SOLBJERG FRITIDSCENTER

Den daglige drift og aktiviteter varetages af en selvstændig bestyrelse under Solbjerg Fællesråd

Solbjerg Fritidscenter drives med status af beboerhus og er åbent for alle beboere i Solbjerg lokalsamfund unaset foreningstilførsforhold. Ejendommen skal i henhold til Solbjerg Fællesråds formålsparagaf anvendes til arrangementer, som efter fællesrådets skøn vil være til gavn for Solbjerg og omegns beboere.
Den daglige drift og aktiviteter varetages af en selvstændig bestyrelse under Solbjerg Fællesråd som er ansvarlig for, at centret drives efter Aarhus Byråds retningslinier for beboerhuse.

Skal din forening afholde møder, foreningsaktiviteter og arrangementer eller skal du som privat person holde en fest eller andet privat arrangement, har du mulighed for at benytte Solbjerg Fritidscenter, beliggende på Solbjerg Hovedgade 88.

Huset omfatter ud over salen med scene også gul stue, blå stue, samt entré, toiletter og køkken. Der er både handicaptoilet og adgang til salen og gul stue via rampe.

Som forening kan du booke et af lokalerne med delt adgang til køkkenet.

Som privatperson betaler du leje og har hele huset for dig selv med mulighed for at komme og dække op dagen før, og aflevere lokalerne dagen efter. Kontakt os for at høre nærmere.

Bliv Medlem

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.