Gå en tur og hjælp børn ud af mobning og ensomhed

”Lions Solbjerg og Lions Danmark inviterer alle til at deltage i ”1000 meter for 1000 børn” lørdag den 4. maj kl. 10.00 til støtte for børn på Julemærkehjem. Man kan gå, løbe, bruge løbehjul, bruge kørestol m.m. Ruten starter fra Fritidscentret og slutter helt naturligt ved Rema 1000. Solbjerg Hovedgade er festligt pyntet op med flagalle’ der i anledning af konfirmation er rejst af Lions Solbjerg. Kom og nyd vores smukke flag.

Rema 1000 er vores sponsor på denne event. I mål området uddeles der forfriskninger til alle, der har deltaget. Alt sponseret af Rema 1000 Solbjerg. Tak for det fra Lions Solbjerg og lokalområdet.

Det koster 50 kr. i deltagergebyr, som betales på stedet via MobilePay eller kontant. Du behøver således ikke tilmelde dig på forhånd, men skal blot møde op på dagen. 

Deltagergebyrerne går ubeskåret til Julemærkehjemmene, som årligt hjælper op mod 1000 børn med mistrivsel til et ophold på et af de fem Julemærkehjem i Danmark.

Alt for mange børn i Danmark kæmper med ensomhed, mobning og lavt selvværd og lige nu venter flere hundrede børn på at få hjælp på et Julemærkehjem. Du kan være med til at give dem en ny start ved at deltage i 1000 meter for 1000 børn. Håber vi ses!

NB: du kan allerede nu støtte Julemærkehjemmene med et valgfrit beløb til Lions Solbjerg på Mobilepay: 35947

#LionsSolbjerg, #LionsDanmark, #1000meterfor1000børn, #julemærkehjemmene #giverbørneneennystart #støtbørnpåjulemærkehjem #sammegørvienforskel, #etopholdkanændrealt Læs mere om Julemærkehjemmene her: Julemærkefonden - hjælper børn i Danmark, der har det svært (julemaerket.dk)

Venlig hilsen Lions Solbjerg

Bliv Medlem

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.